Skip to main content
Mijn verhaal

Blue Creations sinds 1998

In 1992 waren er maar drie websites online in heel de wereld. Ik kan me de tijd nog herinneren dat ik online ging met een modempje met het daarbij horende gekraak en gepiep. Afbeeldingen verschenen pixel voor pixel langzaam op je scherm... Internet en websites werden steeds meer populair en ook in Nederland verschenen de eerste websites zoals: Nedstat (1996), Tweakers (1999), Marktplaats (1999) en Startpagina (2000)

In 1998 kreeg ik het idee om eens uit te zoeken of ik zelf een website zou kunnen bouwen. Ik besloot een website te maken waar ik later ooit mijn eigen kittens op zou kunnen verkopen. Ik bedacht een naam, vond gratis hosting ruimte en ging van start. Ik kocht een Macromedia Flash en een HTML boek en verdiepte me in de materie. Nog dat jaar stond de website online.

In 2001 werd het zo druk op mijn website dat besloot ik verder te gaan met KittenTeKoop. Ik liet de domeinnaam registreren en koos voor betaalde hosting en www.kittentekoop.nl was een feit.

KittenTeKoop bestaat nu nog steeds en is uitgegroeid tot een website met meer dan 8.000 adverterende Catteries, 3.014.842* pagina weergaven per jaar en meer dan 531.020* unieke bezoekers per jaar.  (*gebaseerd op de periode juni 2018 tot mei 2019). Ook KittenTeKoop werkt inmiddels met Joomla! CSM software.

 

Afspraak maken?

Wil je weten wat Blue Creations voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Van hobby naar werk

Mijn hart lag uiteraard niet alleen bij KittenTeKoop en raskatten, maar vooral ook internet en webdesign bleven me boeien. Ik besloot niet alleen voor mezelf websites te bouwen en van deze hobby uiteindelijk mijn werk te maken. In 1998 volgden de eerste opdrachten en in 2001 registreerde ik de domeinnnaam bluecreations.nl 

De technieken op het internet qua software, video, Open Source CMS, foto technieken etc. gaan zo snel en het blijft een sport om dat allemaal bij te houden en mezelf door te ontwikkelen. Ik zie daardoor nog elke dag, elke nieuwe website weer als een nieuwe uitdaging. 
 
En hoe ik te werk ga? Simpel, ik luister naar wat de klant verwacht van zijn/haar nieuwe website en probeer die gedachten en sfeer om te zetten naar beelden op het internet.
 
Heb je nog geen website, of is je website toe aan vernieuwing? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op. Ik sta je graag te woord.

Tamara De Brauwer - Pennings

Ervaring

 • Bedrijf

  Blue Creations (eigenaar)
  1998 tot heden

 • Bedrijf

  KittenTeKoop (eigenaar)
  1998 tot heden

 • Bedrijf

  Skattig (eigenaar)
  2011 tot heden

 • Bedrijf

  Cadmes B.V.
  Functie: Project Coördinator (2017 tot heden)
  Functie: Business Office Medewerker (2015 tot 2017)
  Functie: HRM (2005 tot 2010)
  Functie: Marketing medewerker (1997 tot 2005)